Biscuit Taartbodem

Moeilijkheidsgraad: ★ ★ ★ ☆ ☆

Gelegenheid:

Gerelateerde:

Tag`s: , , , , , 


Aantal: Circa 24 cm springvorm

Ingrediënten:
270 gramsuiker
5 groteeieren (op kamertemperatuur)
180 grambloem
1,5 theelepelbakpoeder
1 dlkokend water


Keukengerei:


Bereidingswijzen:
Suiker en eieren samen 20 minuten mixen.
Bloem en bakpoeder zeven.
Dan de mixer op laagste stand zetten, en lepel voor lepel de bloem erdoor.
1 dl kokend water erdoor mixen, heel eventjes.
20 min op 160 graden, dan 15 min op 180 graden.
Als hij gaar is, meteen de zijkanten losmaken en op z'n kop op een rooster zetten.
Dan zakt hij in zijn geheel een cm in.
Dan heb je een 5 cm hoge heerlijk luchtige taart.
Voordeel van dit recept, er komt geen bol op, hij rijst heel gelijkmatig.



Tips en advies:


Begeleidende uitleg:


Serveertip: